Skip to main content

Svakodnevno se mijenjaju trendovi u tisku, a za brend je izuzetno važno prilagoditi se tim promjenama. Bitno je pratiti evoluciju dizajna, tehnologije tiska i preferencija potrošača kako bi brend bio relevantan i prepoznatljiv.

Tisak igra ključnu ulogu u stvaranju osjećaja autentičnosti i zavodljivosti brenda. Kroz kvalitetan tisak, brendovi mogu prenijeti svoju jedinstvenu priču i identitet na materijale koje koriste za komunikaciju s publikom.

Zavodljivost brenda kroz tisak proizlazi iz sposobnosti da privuče pažnju, očara i potakne emocije kod publike. Kreativni dizajn, kvalitetni materijali i tisak, zajedno stvaraju estetski ugodan dojam, potičući interes publike za sadržaj i poruke koje brend želi prenijeti.

2023. smo investirali u nove printere za digitalni tisak u boji i c/b tisak japanskog proizvođača Konica Minolta. Također smo proširili ponudu specijalinih papira renomiranih europskih proizvođača.

Osim toga, tisak može stvoriti luksuzan osjećaj i dodati vrijednost proizvodu ili usluzi brenda. Kvalitetno izrađeni tiskani materijali mogu ojačati percepciju brenda kao pouzdanog i prestižnog.

U konačnici, kombinacija autentičnosti i zavodljivosti kroz tisak pomaže brendu da se istakne, ostavi snažan dojam na publiku i izgradi dugoročnu lojalnost.

Također, personalizacija i prilagođavanje tiska prema potrebama korisnika postaje sve važnije, stvarajući intimniju i relevantniju vezu s klijentom.
Veliku pozornost posvećujemo i održivosti – fokusirani smo na ekološki prihvatljive metode tiska i materijale, kako bi bili odgovorniji prema okolišu. Svi naši dobavljači medija za tisak imaju certifikate i oznake održivosti.